O nama

O nama

Osnovani smo 2020. godine, u Podgorici. Primarna djelatnost našeg preduzeća je građevina. Osim pružanja integrisanih građevinskih usluga, svoju djelatnost proširili smo na investicije u nekretnine i na oblast ustupanja i obezbjeđivanja inostrane radne snage za rad u poljoprivredi, industriji i ugostiteljstvu. Uspjeh naše mlade, ali vrlo dinamične kompanije potvrđen je priznanjem tržišta o našim dosljednim, na vrijeme završenim projektima. Ova priznanja naglašavaju našu nepokolebljivu posvećenost zadovoljstvu klijenata i izvrsnosti rada. Kao odgovorna kompanija koja teži kontinuiranom napretku, standardizacija poslovnih procesa bila je važan korak za principe našeg poslovanja. Standardizaciju poslovnih procesa postavile su nam renomirane Evrposke standardizovane institucije. Kontinuirano se trudimo da pratimo trendove I inovacije na tržištu koji doprinose zadovoljavanju potreba i zahtjeva naših klijenata.

Naša misija

Rastom i dobrim poslovanjem nastojimo osigurati dobit i razvoj naše kompanije. Prisustvom na tržištu i odgovornim učešćem u njemu nastojimo pratiti svjetske inovacije. Osluškivali smo potrebe tržišta, pa je proširena ponuda – obezbjeđivanje inostrane radne snage naš doprinos ka povećanju uspješnosti vašeg poslovanja.

Naša vizija

Stremimo konstantnom usavršavanju i vrijedno radimo sa željom da budemo jedna od vodećih građevinskih kompanija na crnogorskom tržištu. Nastojimo biti kompanija iza koje će stajati visoko znanje i iskustvo u rešavanju i izvođenju najizazovnijih projekata. Pored visoke profesionalnosti i primjene najrazvijenije tehnologije u građevinarstvu, naša kompanija želi da se razvija i na tržitu izgradnje visoko luksuznih stambenih objekata koji će pružati svojim kupcima samoodživa rješenja stanovanja i koja će im pružiti visokoluksuzni osjećaj stanovanja primjenom najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.