Usluge

Ojačajte svoju viziju uz naše projektne priče

Niskogradnja

Naš stručni tim ima višegodišnje iskustvo u izvođu radova u niskogradnji. Samo neki od projekata na koje smo ponosni, a koji su preporuka sami po sebi su radovi na nekim od najvećih infrastrukturnih projekata u državi kao što je Auto-put Podgorica- Mateševo, rekonstrukcija puta Pljevlja-Mihajlovica, izgradnja i rekonstrukcija puta Rožaje- Špiljani itd.

Visokogradnja

Bavimo se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova. Usko smo specijalizovani za izvođenje betonsko-armiračkih i zidarskih radova.. S ponosom istučemo da je naš tim licenciran za izvođenje post-tension sistema u visokogradnju.

Projektni Menadžment

Vaše investiciono putovanje počinje sa partnerom od poverenja. Tu smo da podržimo vaše težnje, pomažući vam da investirate sa samopouzdanjem i obezbijedite svoju finansijsku budućnost kroz moć nekretnina. Efikasno upravljanje projektima je kamen temeljac uspješnog projekta. Od samog početka poslovanja posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji organizacionih procesa. S toga, stava smo da umijeće upravljanje projektima nije poželjna vještina već nužna za konačan uspjeh poslovanja. Zato pažljivo planiranje i poštovanje dinamike rada, stručan timski rad, upravljanje i kontrola troškovima,, usklađivanje projekta sa zakonskim normama predstavljaju imperativ za uspješnu realizaciju projekta. Naše strateške smjernice pomažu investitorima da iskoriste puni investicioni potencijal, kao i da maksimiziraju dobit.

Investiranje u nekretnine

Kao društvo koji napreduje, otvoreni smo za saradnju i investiciona partnerstva u sektoru nekretnina. Pozivamo vas da sa nama istražite potencijalne investicione mogućnosti koje naša kompanija nudi. Vjerujemo u njegovanje saradnje i partnerstava koja su izgrađena na povjerenju i obostranom interesu. Bilo da ste individualni investitor ili preduzeće, spremni smo da istražimo mogućnosti sa vama. Nudimo vam komercijalni uvid u investicione mogućnosti sa potencijalom unosnom, dugoročnom profitabilnosti.

Ustupanje i obezbjeđivanje inostrane radne snage

Razvijene države, kao i države u razvoju suočavaju se sa nedostatkom radne snage i samim tim sa neispunjavanjem punog poslovnog potencijala. Naša kompanije je kao aktivan i odgovoran učesnik na tržištu prepoznala šire potrebe tržišta i sklopila strateška partnerstva za obezbijeđivanje inostrane radnje snage iz Centralne I Južne Azije. Svjesni smo da kompanije ne može na iskoristi puni potencijal svog poslovanja bez adekvatne radne snage. S toga, proširili smo ponudu nasih usluga i svojim klijentima nudimo mogućnost povećanja uspješnosti svog poslovanja uz radni angažman kvalifikovane radne snage. Obezbjeđujemo radnu snagu sa višegodišnjim iskustvom u oblasti poljoprivrede, industrije i ugostiteljstva.

Pravne usluge

Crna Gora je već dugi niz godina prepoznata kao država atraktivna za strane investicije. Naš pravni tim stranim državljanima nudi pravnu podršku u poslovnim i privatnim procesima, uključujući sve vrste obligacionih i radnih odnosa. Pružamo usluge iz oblasti imigracionog prava i prava stranaca. Od nas možete dobiti kompletnu vrstu pravnih usluga koja se tiču ličnog statusa, registracije preduzeća, izrada svih pravnih akata, pribavljanje radnih i boravišnih dozvola u Crnoj Gori, regulisanje svih radnih, porodičnih i imovinskih odnosa.